Masina de facut paste Peterhof 1602 Afisare la marime maxima

Masina de facut paste Peterhof 1602

Descriere Scurta

Poate fi ajustat in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm)

Ajustarea rolelor are 7 setari de grosime, Clema detasabila de masa, maner detasabil,

material otel inoxidabil cromat, de foarte buna calitate.

Detalii

Pret final: 98,00 lei

PH-1602

Peterhorf

Adaugă la lista de dorințe

Aparat pentru paste Peterhof PH-1602

Poate fi ajustat in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm)

Ajustarea rolelor are 7 setari de grosime, Clema detasabila de masa, maner detasabil,

material otel inoxidabil cromat, de foarte buna calitate.

Exemplu de preparare taitei:

Reteta de baza pentru o persoana este: 125g de faina de grau si 1 ou.

Sfat: nu folositi oul direct din frigider.

O portie pentru 4 persoane: 500g de faina si 4 oua. Puteti inlocui oul cu apa. In locul unui ou folositi 80 ml de apa.  NU adaugati sare! Pineti faina intr-un vas si adaugati oul in mijlocul fainii.

Amestecati oul cu faina pana se omogenizeaza. Framantati compozitia cu mainile pana veti obtine un aluat consistent.

Daca aluatul este prea tare adaugati un pic de apa, daca este prea moale, adaugati faina. In momentul in care aluatul nu se mai lipeste de mana inseamna ca este potrivita pentru a prepara taitei. Asezati aluatul obtinut pe masa tapetata cu faina in prealabil si taiati-o in bucati mai mici cu ajutorul uni cutit.

 

  • Prepararea pastelor:

Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia. Setati masina la treapta 7 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta. Pentru a obtine grosimea potrivita treceti aluatul prin toate treptele consecutiv. Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm. Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii. Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se pun la uscat.

 Nota 1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.

 Nota 2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.

 

Scrie un comentariu

Masina de facut paste Peterhof 1602

Masina de facut paste Peterhof 1602

Poate fi ajustat in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm)

Ajustarea rolelor are 7 setari de grosime, Clema detasabila de masa, maner detasabil,

material otel inoxidabil cromat, de foarte buna calitate.

Scrie un comentariu